UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 5 Januari 2011

NASI GORENG AYAM



Ini menu dinner kelmarin. Hasil air tangan my hubby. Hari tu Nasi Goreng Kampung. Kelmarin Nasi Goreng Ayam dan Ayam Goreng. Ha3.....Berapa banyak ayam goreng ; goreng ayam daaaaaaaaaaaaaaa.

Beselah bila si wife nya ni penat ; dia akan ambil alih untuk tolong memasak. Bersilat le dia kat dapur sorang2. Sebab my hubby ni kalau dia buat keja kat dapur ; dia tak sker orang lain tolong......Aku sker je.

Dia nak menggoreng hari2 pun aku redha je. At least aku boleh rehat dan rehat sepuas2nya.....


* Nasi Goreng makan sesekali okay le pada aku.....Kalau selalu jemu juga. Korang tadi makan apa?

5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Bestnya dpt hubby pandai masak. cik abg kita pndai masak air je. hihi ..

erienz berkata...

wah bestnye balik2 ada orang tolong masak...

nina syakina berkata...

terliur laaa tgkk... eee

ardinihumaira berkata...

suami akak sangat prihatin orangnya :D

ArELeEz berkata...

gulp2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs