UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 19 Januari 2011

YEAY2..ESOK CUTI YEAY !

Ha3…seronok sakan nak cuti sampai tak hengat2! Macam lah aku sorang je yang cuti esok. Orang lain pon cuti sama. Tapi may be ada yang keja ; sebab OT. Okaylah gak tu….masyukkkkkkkkkkkkkkkk gak……:)

Hari ni datang keja dengan hati yang berbunga2 ceria ; bagai ada taman di dalamnya. Hu3….Walaupun kelam kabut pagi tadi nak siapkan lauk untuk makan tengahari my princess….tapi tetap cool je buat sume tu. Sempat jugalah my hubby ‘layan’ sepinggan sebagia breakfast dia pagi ni ; Nasi putih berlaukkan Sotong Masak Kicap dan sayur Kacang Buncis goreng Bercili.

Sekarang ni dah kat office…..update blog jap. Tadi dah wat keja sikit……Pas ni sambung keja semula.Selamat pagi dan selamat bercuti esok untuk kengkawan sume…

5 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

bestnya bsk cuti... huhu
awak jejalan ke mana sok??? :D

♥ manje ♥ berkata...

slmt bercuti juga... azzey (^_^) ~

Sharinginfoz berkata...

seronok kan cuti

ardinihumaira berkata...

wah.. ye ke kak.. leh rehat2 :D

ArELeEz berkata...

yippie2..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs