UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 11 Januari 2011

MEE GORENG ; MENU UNTUK DINNER

~ Mee Goreng ; My own Cooking..


Dinner malam tadi ; Mee Goreng. Tapi dinner agak awal , dalam pukul 6: 45 petang coz tak nak ambil heavy menu di waktu malam. I’m on diet.......Hu3......Kenalah diet juga .......umur makin ‘dewasa’ ni makan kena jaga. Bersenam pun kena buat sama. Kira pakej le tu.....:)

Seronok tengok my hubby dan my princess berselera makan. Walaupun penat balik ke rumah lepas senamrobik yang habis pukul 6 petang , aku gagah kan juga bersilat di dapur. Masak yang simple pun tak pe macam Mee Goreng ni asalkan hasil masakan sendiri kannnnnn....

Korang makan apa untuk breakfast pagi ni?

8 ulasan:

eelobor berkata...

pagi nie ada makan kat opis, sebab jap lagi ada meeting dan juga meraikan staff yang bertukar jabatan. mesti sedap makan pagi aku ari nie. hihihiih

jeBateja berkata...

wowowowowowo...i like mee goreng...bak sepinggan....ahakz

pagi ni..nasi lemak n roti canai...ahakz

Fairus Bin Mamat berkata...

Udang tu yang nampak best.. Peh, panas2 sedap makan ni..

ardinihumaira berkata...

gulpp.. kak.. udang tu,. nak :D

Miecyber berkata...

Sedapnyer...udang pun banyok dalam mee tu... nyummy...


Payung LED

My Little Diary berkata...

salam,

amboi sedapnya tgk mee goreng tu... hehe

nasib baik breakfast tadi makan mee goreng... huhu

ArELeEz berkata...

eh! nnti if we ols jadik gi syifa al hidayah, jamu la makanan best2! heh3..

azzey berkata...

Areleez: hek eleh, demand....siap request lg. nasi sejuk ngan ikan masin cukup.huh!

p/s: bl peginya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs