UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 29 Januari 2011

TAK DAPAT YANG BESOR...YANG KECIK PON OKAYLAH ..


Ha3......Jangan ada yang fikir bukan2 ye bila baca tajuk entry tu.Hu3.....Straight to the point ye. 2-3 hari ni banyak blog citer tentang dapat limau free sempena Tahun Baru Cina ni. Dulu masa aku kat company lama ; memang every year masa Tahun Baru Cina, berkotak2 dapat buah limau nih.

Punyalah banyak sampai boleh sedekah2 plak kat sedara-mara dan jiran2. Yelah nak makan sorang tak abis...so bagi le sorang sikit.

Tapi bila dah keje kat sini, jangankan kotak limau ...kulit limau pun tak nampak bayang. hu3......Kalau nak, beli jelah sndiri. Ha3.....*padan muka aku....*. So baru2 ni pegi pasar malam aku beli le limau yang kecik2 dan comel2 ni. Sker limau kecik ni coz rasanya manis. Walaupun kecik je saiznya tapi berbaloi2 rasanya.....:)

1 ulasan:

ArELeEz berkata...

ini namanye tangerine maa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs