UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 25 Januari 2011

YM, CHATTING, BLOGGING ...

Sambil YM ngan my litle sista ; Areleez...aku chatting ngan my ex-classmate. Dan sambil2 tu blogging.Ha3...okay tak?

YM ngan my sista ; sembang2 pasal family ; tanya khabar....

Chatting ngan my ex-classmate ; pon tanya khabar masing2.....tentang ank2....

Blogging.....sebab nak cari kawan baru dan cari duit gak kot....hu3.....

Yang penting, sumenya ada sebab. Temanya kat sini....Apa2 yang berlaku adalah 'ber'sebab.........*Itu yang aku nak cakap sebenornya......*

5 ulasan:

azieazah berkata...

Nak tumpang komen kat sini tanpa sebab, bleh tak? hehehehe

kakchik@ella berkata...

add kakchik pagi tadi pun bersebab eh? hihihi ..

nur berkata...

Haha.. betul tu Azzey.. semua ada hikmahnye..
Jemput keALL IN ONE

Azwani berkata...

facebook : merapatkan hubungan dan jumpa balik kawan2 yang dh lost contact

ardinihumaira berkata...

ada baik buruknya chatting ni. yang buruk adalah kalau melarat sampai keje lain tak buat. tapi kalau keje settle no hal kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs