UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 12 Januari 2011

PAGI DI BILIK PA

Selamat pagi. Maaf ye kawan2. Agak lewat sikit 'bersiaran' pagi ni coz busy sikit. Pagi ni cover kerja2 PA ; coz akak PA tu masih bercuti lagi. Semalam kawan aku cover , so hari turn aku le plak.

Pagi ni ada makan free kat kantin office , sempena pembukaan kantin yang dah lama juga tak beroperasi. Sebab ada renovation. Kantin pun dah makin cantik sekarang hiasannya ; harap2 makanan yang disediakan pun sedap2 le pas ni...* tak macam yang sebelum ni*. Sebab dah tukar orang baru dengar citernya.

Jangan plak masa 'opening ceremony' sume menu nya menambat selera ; tapi bila dah lama....sumenya buat tertutup selera....hu3....

Selamat bersarapan untuk sume ye....

2 ulasan:

Hanis Azla berkata...

wah kantin baru.. bestnya.. kat tmpt kerja saya ni kantin blm beroperasi lg.. nak mkn kena keluar.. aduh.. susah betul rasanya..

ArELeEz berkata...

@ least, ade gak la kantin.. ah kak nie..! tsk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs