UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 28 Januari 2011

MAJLIS SEJAMBAK KASIH, SEKALUNG BUDI

Salam untuk semua. Salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia juga ye. Pagi Jumaat......beselah semangat kerja memang agak 'up' sikit. Coz waktu kerja yang pendek untuk hari Jumaat ni.....he3....

Hari ni ada makan2 lagi. Tak sudah2 kita dengan makan2 ye. Sana makan, sini makan......Pukul 11 pagi ni kat office aku ada buat 'Majlis Sejambak Kasih , Sekalung Budi'.....ha3.....Tak hagak2 nama majlis tu.

Actually majlis ni untuk meraikan kakitangan yang bertukar dan bersara. Semua kakitangan dijemput untuk hadir. Majlis akan berakhir pukul 1 tengahari ; sebelum solat Jumaat. Aku tak pasti lagi nak pegi ke tidak. Tapi yang pastinya , bila majlis makan2 ni ........ sure ramai yang akan pegi....:)

4 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

pegi lah... org dah jemput tu... hehehe free kan??
lgpun meraikan kakitangan yg nak bersara, pasni ntah jumpa lagi ntah tidak dgn dorang yg dah bersara tu seme.... :)

~ yus ~ berkata...

dah nama pun makan2 mestilah ramai yg pergi ye tak? Tambah2 pula free....:)

JunAina berkata...

alam kenal...azze...
alhamdulillah dah kenyang roti telur siap extra sardin..

ardinihumaira berkata...

kak..
kalo makan free dni sudi nak ikut. eh.. hehe macam akak ajak dni lak ;p larikssssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs