UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 13 Januari 2011

1st MISZ - ELLA.BLOGSPOT CONTEST

~ Emporio Armani Diamonds Set for ladies worth RM210.00 ...ni aku sker sangatttttttttttttttttttttt!

~ Acqua Di Gio Set for men worth RM190.00


~ Tuan punya blog (kakchik@ella) yang menganjurkan contest ni pun cun gak...he....* bukan ayat mengampu ni ye....hu3..*

~ Header ni bukan je 'penyeri' entry ye..tapi sebagai salah satu syarat wajib untuk join contest nih. Copy & paste kan dalam entry


First time kakchik@ella ni buat contest dan first time jugalah aku join contest dia ...*he3....dah nama pun 1st time punya contest...*

Slogan ni plak kenalah buat. Perah le otak camane pun....nak pegi library ke..nak buat discussion ke yang penting lengkapkan slogan ni dengan tidak kurang dari 50 patah perkataan...diulang semula....tidak kurang dari 50 patah perkataan.

SLOGAN:

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana keramahan tuan punya blog dalam bercerita tergambar pada setiap entry yang ditulisnya. Jarak yang jauh terasa dekat di alam maya ; yang pastinya dalam dunia blogger. Karektornya yang ceria dan dapat dirasakan sikap rendah dirinya bagaikan tiada jurang perantara.Lagipula sikap saya sendiri yang suka mencari kawan baru, menemukan saya dengan misz-ella blogspot ini.


Okay dah siap entry ni. Harap2 bertuah le badan nak nya. Apa2 pun thanks a lot kepada kakchik@ella untuk contest yang best ni. Selain dapat hadiah (kalau bertuah le..he3..) boleh juga tambahkan kenalan.

Kalau ada yang berminat nak join boleh klik kat sini. Ada masa lagi. Tarikh tutup adalah pada 18 Januari 2011 jam 4:00 petang.

10 ulasan:

kakchik@ella berkata...

thnks join azzey. really appreciate.

wahida berkata...

gud luck bebeh!!

Mama Kembar 3 berkata...

good luck! best giler hadiah tu!

erienz berkata...

gud luk azie....

ardinihumaira berkata...

wow hadiahnya sangat menarik!

Miecyber berkata...

Semuga berjaya...

Cas bateri dengan berjalan kaki

AngahSayang2314 berkata...

semoga berjaya yeeee

apa pun angah nak 4llow dulu jom tukar2 link

Maria James berkata...

gudluck ye :)

i pun join contest ni.. wish me gudluck gak ye :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

aanie berkata...

bestnya hadiah ni...time kawin je la yg dpt merasa..huhu...

alinac lover berkata...

gud luck ya :)


salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs