UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 16 Januari 2011

SELAMAT PAGI DAN RASA SAKIT KAKI

Dah pukul 11 :30 pagi ; baru dapat online. Semalam 1 entry je dapat update. Banyak urusan dari pagi ke petang. Malam dah penat...terus tido je.

Pagi ni bangun dengan rasa sakit di kaki. Tak tau kenapa. May asyik berjalan sehari suntuk semalam kot. Mintak2 okaylah nanti nak nya. Cuaca kat luar pun mendung je , macam nak hujan. Hari ni mesti ramai yang spend time dengan family. Bersantai2 di rumah. Tak pun pegi kuar jalan2.

Apa2 pun selamat berhujung minggu untuk semua ye........:)

6 ulasan:

kiwi berkata...

kt sini pn mendung...rse nk tdo je..
rehat la..t ok la kaki 2.
^^

eelobor berkata...

saya lak dah lama sakit bahagian tumit. terutama bila jalan2 dan bersukan. dah urut2 tapi tak hilang gak.

kakchik@ella berkata...

kakchik pun arini bersantai dgn family. mlm ni tido dgn koyok kaki, sok pagi bangun mesti lega dik.

fara berkata...

Slamat Hujung Mgu! Best tido klo ujan kat lua ni. hehe

jeBateja berkata...

Untung lah leh cuti di hari ahad ni....ahakz....den jugak yg kena kerja....

ardinihumaira berkata...

selamat hujung minggu kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs