UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Januari 2011

ALHAMDULILLAH.....400 FOLLOWER BLOG AZZEYATIN


Aku baru sampai ke rumah ; baru selesai sesi senamrobik mingguan kat office tadi. Rasa segar badan bila kuar peluh masa bersenam tadi. Masa mula2 join senamrobik ni, badan rasa sakit2 tapi bila dah nese....every week join dah tak de rasa sakit dah ; bak kata orang tua2 ...'alah bisa, tegal biasa'.....

Sampai umah terus update blog. Alhamdulillah bila cek follower blog AZZEYATIN ni dah mencecah 400 orang.

Follower yang ke 400 ; isal (SIAPAKAH KITA DI SISINYA).....Tak de hadiah pon.......sorry ye cuma ucapan terima kasih sangat2 untuk isal dan sume follower blog ni dan terima kasih kepada yang setia menjengah blog ni, tinggal komen dan tinggal jejak kat shoutbox. Korang sume pembakar semangat aku untuk terus berblogging!


P/S: Hajat di hati nak sebut sume nama2 follower; tapi apakan daya....semput nafas aku kalau nak sebut sume nama.....hu3....I REALLY APPRECIATED ALL OF YOU!

3 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs