UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 13 Januari 2011

PAGI YANG CERIA DENGAN BERITA YANG GEMBIRA ..

Pagi ni aku update n3 sambil ditemani lagu2 di radio. Ceria je rasanya. Macam mana ceria nya hati ni bila dapat berita dari my princess semalam dia terpilih untuk menyertai 'Kursus Kepimpinan Kokurikulum' yang dianjurkan oleh sekolahnya.

Satu permulaan yang baik untuk dia di sekolah baru. Walaupun baru masuk 2 minggu di situ dan di kelas yang baru dengan guru dan kawan2 yang baru.....tapi nampaknya kebolehannya dihargai oleh guru kelasnya.Dengar citer dia sorang je pelajar perempuan yang terpilih di dalam kelasnya.

Alhamdulillah...mudah2an dia terus success dengan pelajarannya di sekolah baru ni....


P/S: Lambat update coz baru sekarang line okay kat office nih......:(

4 ulasan:

eelobor berkata...

wah...tahniah untuk aretin, dah lama tak menjengah blog dia

ArELeEz berkata...

wish congrats to abern! ckp kat dia, nnti nenek masakkan ikan tumpi as hadiah! ha3..

nur berkata...

Azzey
tahniah buat si princess ye..
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

wahhh congratsss ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs