UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 29 Januari 2011

AKTIVITI PAGI SABTU

Pagi ni sarapan dengan ubi kayu goreng dan teh 'O' panas je. Mula2 plan nak rebus je ubi tu....tapi tak jadi. Ubi rebus pon sedap gak ; lagi2 cicah dengan ikan masin atau pon sambal ikan bilis.

Lepas breakfast , dalam pukul 7:30 kuar anta my princess ke sekolah coz ada aktiviti kokurikulum.Next week sekolah cuti seminggu ; cuti Tahun Baru Cina. Cuti berganti katanya.

Balik umah aku terus sambung buat keja2 umah. Sekarang ni sambil2 blogging.....sambil mesin kain baju yang kotor...2 in 1 punya keja. Pakej tu...hu3....

Korang ape je aktiviti pagi ni? Ada yang balik kampung ke? Maklum le baru dat gaji ....:)

4 ulasan:

anies anessa berkata...

hehe..kalo cuti takpe...
ley isi masa lapang

ejaMaria berkata...

jeles nya... ubi kayu kat blakang umah akak tak leh cabut lagi... nak buat ubi getuk... ;p

p/s : tQ... sudi klik hb akak... akak klik azzey punya juga... ;p

eelobor berkata...

sedapnya kalau dapat makan ubi rebus. cicah ngan gula gitu jer sambil minum kopi o kawwww. perghhhh

ArELeEz berkata...

org dah xreti dah nak guna button washin' machine tuh sbb keje2 laundry sume pakcik yg take over. heaven, babe..! ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs