UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

AIR TANGAN SI DIA ; NASI GORENG KAMPUNG

~ Nasi Goreng Kampung hasil air tangan si dia a.k.a my hubby....


Semalam becoz of aku tak berapa sihat ; dan dah penat kemas rumah dan memasak untuk makan tengahari.....so sebelah malamnya 'si dia' plak mengofferkan diri untuk siapkan makan malam.

Nasi Goreng Kampung oleh my hubby. Dia kesiankan wife dia ni agaknya........hu3......... Yang tak berapa sihat dan sakit mata. Ada gak hikmahnya. Merasa juga air tangan si dia......jamu selera dengan Nasi Goreng Kampung lah aku dan my princess malam tu........Alhamdulillah kenyang dengan rezeki yang ada.



P/S: Korang makan apa plak malam ni ek ???

5 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam

sedapnya nasi goreng tu, tapi org demam ni takder selera lah nak mkn.. huhu

Novelgurl berkata...

waa..nmpk sedapnya nasi goreng tu...nk jgk..huhu

Puteri Iqa Izyan berkata...

err.sesungguhnya iqa sgt tak pandai memasak. hoho..

ardinihumaira berkata...

wahh..
bagus ni suami akak :)

fairusmamat berkata...

Wow.. Not bad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs