UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 20 Januari 2011

PAGE NUFFNANG DAH BACK TO NORMAL..


Baru je pagi tadi aku buat entry yang Page Nuffnang ada masalah....tapi sekarang dah back to normal. Dah okay je macam bese.

So, rasanya kawan2 sume pon ada yang dah perasan kot. Happy2 je ye. Lagi2 hari ni cuti. Yeay2!!!

6 ulasan:

puan nina berkata...

selamat bercuti..bestnye kalau dpt cuti jugakk..huhuhu

jemput join giveaway sy http://puannina.blogspot.com/2011/01/my-birthday-giveaway.html

ArELeEz berkata...

org bkk ok jer..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ye la, td ade masalah kn..
sekarang dh ok, yewww... =))

http://lilo80.blogspot.com/2011/01/nuffnang-apa-sudah-jadik-ni.html

velasrizal berkata...

lega sumanya dah pulih dah

Calon Pilihanraya Dun Tenang (N5) Johor 30 Jan 2011 : BN - Azahar Ibrahim, PAS - Normala Sudirman

Izan Ishak berkata...

yelah kak..pagi tadi page nuffnang tu jadi ntahapaapa... skrg dah ok kan..

*klik2 HB akak jugak~

ardinihumaira berkata...

semalam memang banyak yang KO.. pagi ni dah ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs