UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 10 Januari 2011

KHABAR ANGIN KAH ATAU KISAH BENAR KAH ?

Khabar2 angin susah nak dipercaya dan sepatutnya tak boleh dipercaya selagi belum ada bukti yang kukuh.

Kalau dah ada bukti ; barulah boleh kita percaya sesuatu berita tu. Dan pada masa tu ; berita tu bukan lagi khabar angin semata2. Tapi dah bertukar kategori kepada kisah benar pulak....hu3.....

Berul ke apa aku cakap ni???


P/S: Entry ni actually tentang berita fb akan ditutup. Ada kawan yang bagitau khabar angin je.......entahlah.....Aku pun tak pasti

6 ulasan:

Miecyber berkata...

Khabar angin logik gak sebab FB tu satu bisnis yang menghasilkan keuntugan yang sangat lumayan...

Tak kan nak shut down tiba tiba...

Apa apa pun....

Miecyber tak kesah nak tutp ke tak nak tutup ker...

I don't care...hehehehehe


Jepun Vs Melayu

Woofer Storm berkata...

kalo btul fb tutup,alhmdllh..heheee

relevan berkata...

kalu tutup habis lah awek2 relevan kat dalam tu..hahaha!

ArELeEz berkata...

betul la tu kot sbb vice pres of f/b dah wat statement maa..

eelobor berkata...

khabar angin jer tuh...mana mungkin untung ratus2 juta nak di tutup cam gitu jer

ardinihumaira berkata...

dni baru wat fb 1 hb. kalo tutup pun tade rasa sangat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs