UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 30 Januari 2011

HUJAN ..... UBAH STYLE DI HAIRAZONE

Dari pagi tadi hujan. Bangun awal je macam hari2 keja bese. Ingatkan nak online lepas mandi pagi tadi. Tengok2 my hubby dah booking dulu. Mengalah je lah aku jawabnya....hu3....

Bukan selalu pon dia online, so aku pon continue buat keja2 umah. Dah siap buat keja umah ; hari ujan lagi kat luar, rasa sejuk plak.....mata terus je rasa nak tido......Tertido le plak. Lepas lunch tadi kuar sekejap.....bawak my princess potong rambut kat HAIRAZONE, Kajang.

Not bad. Ada 2 jenis service kat situ ; SENIOR RM 15 dan PROFFESIONAL RM25. Aku pilih yang senior je. Tapi cantik gak hasilnya.....:)

P/S: Kat luar masih ujan.....mesti ramai yang amik peluang tido nih.....heh3.....

3 ulasan:

ejaMaria berkata...

buat rambut mau raya cina ?... hehehe

ArELeEz berkata...

abern potong rambut lagikkah? pesen hape plak?

ardinihumaira berkata...

dni dah potong masa bulan puasa ritu tapi la ni panjang balik. adeih... kena g potong lepas majlis tunang,, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs