UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 24 Januari 2011

FIRST TIME CASHOUT NUFFNANG !

~ Earnings BE yang tertinggi setakat ni (since aku mula dapat BE)...RM16.42
untuk iklan 1 Day Acuvue Moist


~ Earnings yang 'ter'latest...RMO.OO....Hu3.....


Selamat pagi. Pagi ni update dengan perasaan excited nak cashout NUFFNANG untuk first time! Tak sabor nak dapat cek pertama NUFFNANG sampai kat tangan. Boleh buat cover2 duit minyak keta....*hu3...baru cashout pagi ni dah tak sabor2.....hu3...*

Rasa bangga sangat sebab ni first time bakal dapat cek dari NUFFNANG.Memang le tak sama level dengan blogger2 yang dapat ribu2 sebulan tu. Tapi dah namanya pun part time.Then hasil kerja sendiri plak tu....Mesti le rasa bangga kannnnnnn....:)

P/S: Thank you untuk kawan2 sume dan En NUFFNANG juga....

13 ulasan:

ejaMaria berkata...

jgn lupa declare dlm income tax... ;p

~ yus ~ berkata...

Wah! Tahniah. Saya belum cash out lagi walaupun dah boleh cash out. Tak pernah tunaikan juga, amaun masih tahap minimum...huhu

Solehah berkata...

bestnyee..tahniah2..

syafiqsulaiman berkata...

tahniah!!
belum dapat cash out pon...
baru je stat blogging..
jemput la dtg blog ye..

ardinihumaira berkata...

tahniah kak :D

Kancilbiru berkata...

wah tahniah ya...boleh blanja nanti..hiks!

♥ manje ♥ berkata...

tahniah azzey... moga lebih berjaya pasni ya ~

Mazlina Mokhtar berkata...

tahniah azzey.. lps nih bley lah gi shopping.. hohoho

mia berkata...

hwaa..thniah kak..bestnye...mia xde BE or ME lagi..ehhee

Miecyber berkata...

Congrats...

Saya pun baru cash out juga hehehehe


Obama minta projek dari China

Fairus Bin Mamat berkata...

SAMPAI LICIN AWAK CASHOUT.. :)

kakchik@ella berkata...

tahniah azzey. kakchik dari dulu sampai sekarang tak cukup2 50. tak pe .. tak pe. tak kesah. blogging pun suka2 .. dpt kwn mcm azzey pun da lebih dari hepi. hihi ..

e!ya berkata...

beshnyerr..saya xleh cash out lg..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs