UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 23 Januari 2011

PAGI INI DENGAN PERSOALAN ......NAK CASHOUT KE TIDAK ?

Selamat pagi. Macam bese weekend macam ni aku sibuk lagi dengan keja2 umah tapi dah kurang sikit sebab semalam dah pulun habis.....hu3.....

Breakfast belum lagi. Tak tau nak makan apa......Tengah berfikir2 ni ; NAK CASHOUT KE TIDAK?

Bagi pendapat sikit boleh?...He3...

7 ulasan:

Azman Roslan berkata...

ikut keperluan.. kalau nak guna cashout je.. kalau tak, biar dulu.. heheh

Miecyber berkata...

Cash out jerr..Simpan lama lama pun bukan dapat dividen..Kekekekek

Saya pun baru lepas cash out..Alhamdullilah...Hehehehe

Buaya hilang selera makan selepas tertelan handset

Izan Ishak berkata...

cashout je k.azzey...jgn fikir2 lagi. hehehe

suffer8zine berkata...

cashout je jgn tunggu2 :P

Terkini : Buaya Tertelan Telefon Bimbit

Lagenda berkata...

pandangan mak, kalau nak guna, cashkan aje..

Tapi mak x cash out pun lg sbb nak tunggu dia dapat sekeutul besarrrr..baru nmpk hasilnya!

Mata Hati berkata...

saya VOTE cashout.. ;)

icee-yah berkata...

em..ape kate akak biar dulu..sampai jadi banyk..baru best..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs