UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 28 Januari 2011

MAKAN FREE PUN TAK NAK ?

"Majlis Sejambak Kasih, Sekalung Budi" dah pun selesai sebelum Solat Jumaat tadi. Aku tak pegi pon , ramai member yang ajak. Malas nak pegi coz aku plan nak balik makan kat umah je. Majlis abis pukul 1 sedangkan waktu rehat hari ni 12:15 t/hari. Kesian plak my hubby makan sorang2 kat umah.

Ramai member yang kata ..."kenapa tak nak pegi, makan free lah". Aku cakap "ko nak pegi...pegilah. Makan free tak semestinya kita kena pegi."

Yelah sekalipun free, kalau kita ada hal lain yang dah dirancangkan sebelum tu....tak payah pegi pon tak apa. Lagipun tak de effect apa pon. Tapi beselah kan, bila cakap pasal makan free ni.....sure FULL HOUSE punyalah.

Sudahnya aku balik makan kat umah lagi selesa. Sambil makan boleh sembang2 ngan my hubby. Quality time gitu.......


P/S: Dalam membuat pilihan kita perlukan ketegasan......*itu tema nya sebenornya......hu3....*

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

setuju..
utamakan hubby lebih utama...dijamin masuk syurga...

selamat petang jumaat azzey

JunAina berkata...

bak kata seorang kawan...dalam apa jugak keadaan keluarga datang dahulu inikan pulak suami...

semoga dapat menjadi isteri yang solehah...memberilah sebelum kita menerima darinya...

s.y.a.r.q berkata...

hu hu .setuju!!

makdara TERdiva berkata...

betul tu..dan tak semua free tu sedap! :D

ArELeEz berkata...

org sker makan free! esp mkn kfc free, org belanja! ho3!! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs