UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 25 Januari 2011

HEARTBEAT PROGRESS ... AFTER 1 WEEK



Alhamdulillah. Sebelum ni aku ada buat entry Heartbeat Progress.....selepas 2 hari join ; ada peningkatan. Dan hari ni selepas 1 minggu ; pun ada peningkatan lagi.

Terima kasih kepada kawan2 yang sudi register thru klik banner kat blog aku ni, dan tak lupa juga kepada yang sker klik2 Heartbeat aku nih. Terima kasih banyak2. So far earnings Heartbeat dah ada RM 9.08.


P/S: Maaf ye bukan entry nak show off ; sekadar nak memotivasikan diri sendiri dan mungkin juga kepada kawan2 yang baru2 nak mencuba Heartbeat nih....

7 ulasan:

MiYOKO TACHIBANA berkata...

waaa...bestnye...sy, takde peningkatan punn..:(

~ yus ~ berkata...

wah bestnya. Saya punya 24 sen je. Gitu juga dah hampir seminggu join ni..huhu

Azlina.Azhar berkata...

azzey...nape saya buat tak boleh..blh tlg guide saya tak?

My Little Diary berkata...

salam,

berita baik tu... ada peningkatan... :D

nur berkata...

Bestnya Azzey.. Nur kurang promote la.. nanti nak wat sticky post macam Azzey jugakla..
Jemput keALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

best naik cepat dari nuff. opss :D

Miecyber berkata...

Not bad...:D

17 tipu KWSP dihukum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs