UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 18 Januari 2011

TEPAT PUKUL 2 PETANG !

Pukul 2 tepat aku dah sampai office semula. Tak nak lewat2 lagi ; walaupun sesekali. Salah satu azam tahun baru juga ni. He3……

So, dengan tak sempatnya makeupnya….*just pakai apa yang patut…hu*….terus masuk office balik. Makeup kat office pon boleh, yang penting punctual masuk office.

Betullah lah kan…Nak berubah memang susah, tapi tak mustahil untuk kita berubah kalau kita betul2 nak berubah….Di mana ada kemahuan di situ ada jalan….

Mod kenyang lagi ni. Kelam-kabut pun masih sempat makan kat rumah….Korang lunch kat mana tadi?

3 ulasan:

Adii NakHeran berkata...

kami lunch kat pasar tani~~ haahaha

azieazah berkata...

Tak kuar pun... :) Bawa bekal.

ArELeEz berkata...

selamat b'ubah..! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs