UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 28 Januari 2011

i- CITY SHAH ALLAM

~ I like this picture......Gaya ibu dan anak.....hu3.......Then view kat belakang tu pon cam cantik je......:)



~ Tangga nak naik ke atas dari tempat parking.....My granny pon gigih juga tu nak tengok lampu2 kat atas tu

~ Cantik kannnnnnn......

~ Me, my mum n my granny.....

~ Tangga laluan ke tempat parking. Sempat posing lagi coz nak kan view lampu2 yang macam2 kaler kat belakang tu

~ Ini kaler merah

~ Replika pokok cactus yang diisi dengan lampu2.......nampak cantik je cahayanya.....


~ Bentuk peta dunia......ada lampu plak kat tengah2 nya

~ Ni jangan salah faham plak.....replika je tau....siap macam2 kaler lampu lagi kat badan 'lembu' tu

~Ni kalr putih plak......pon cantikkkkkkkkkkkkkkk...

~ 'Zirafah' berlampu....hu3....kreatif!

~ Sementara nak tunggu hujan teduh.....sempat amik gambar sendiri ngan my princess. Abis tudung kena hujan.....hu3.....

~ Ini plak macam2 kaler....

~ 'Burung merak '........i like it!


~ Bergambar dengan 'itik' yang manja ni.....he3...

~ My princess

~ My hubby.....sker gambar ni coz of kaler nya!

~ It's me.....mata pejam2 pon aku nak tepek gak kat sini......


Masa hari ke-2 my mum datang umah tu (26.1.2011) ; malamnya we alls ke i-CITY, Shah Alam.Sebelumni dah lama plan nak pegi. asyik baca kat blog kengkawan je tentang i-CITY nih......Diri sendiri tak juga pegi lagi.

Bayaran masuk untuk 1 keta ; RM10. Tempat parkingkat i-CITY ni pon senang. Tapi sayangnya malam tu tetiba hujan. Tak sempat lagi explore sume tempat kat situ......

Gambar2 yang ada ni je lah yang sempat aku snap. Memang cantik view waktu malam kat i-CITY tu. Penuh dengan lampu yang pelbagai kaler. Terasa indahnya donia!......He3.......

7 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

MENARIK TEMPAT NI.. KAT SHAH ALAM KAT BELAH MANA?

shi3la berkata...

tengok gambor2 kat belog neh lagik ler raser bernafsu nak pegi icity.dah banyak kali rancang nak kesaner tapi tak sampai2 lagik.

HonEyBuNNy berkata...

sekarang dah berbayar kan i-city...dulu ila g free lagi pasking...;-)

Shafa berkata...

dulu sekali je pergi. dah bnyk tambahan replika lampu2. tapi masih rm10 yer parking dia.

wahida berkata...

x pernah gi lg...sila percaya ye...hehehe...

kakchik@ella berkata...

1 keta = RM10? dulu kakchik pegi baru RM2. uik?? diaorg ni buat duit betul la.

ArELeEz berkata...

sakit perut.. sakit perut.. & sakit perut! hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs