UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 26 Januari 2011

UPDATE .. HARI NI COTI !

~ Breakfast for today.....Nasi Goreng , Sambal Sotong dan Telur dadar

Selamat petang. Hari ni aku coti . Tapi since pagi ni baru sekarang dapat update coz busy yang amat sangat. Bermula dari pagi tadi ; siapkan breakfast untuk my mum dan my litle sista, Areleez yang datang berziarah dari kampung. My grannny pon ada. Tu yang aku amik coti hari ni.

Lepas breakfast dengan Nasi Goreng , Sambal Sotong dan Telur dadar......aku pegi kedai plak cari hape2 yang patut untuk makan tengahari. Balik tu sempat main badminton kejap dengan my hubby. My little sista wif her hubby join sekali. My mum n my granny jadi penonton kat tepi...hu3....

Dah berpeluh2 main badminton terus balik umah dan bersilat lagi kat dapur siapkan untuk makan tengahari plak. Yelah jam dah pukul 10 pagi My princess nak pegi sekolah kul 11:30. Tu yang kelam kabut sikit tu.Lepas makan sembang2 kosong depan TV.

Bila my mum kuar ngann my sista nak pegi ke Segambut ; jenguk Mak Andak aku kat sana yang baru bersalin.......barulah ni ada masa sikit nak update. Aku tak join coz my princess sekolah , nanti sian plak dia balik umah tak de orang....May be malam ni baru kuar.....Plan nak jalan2 window shopping......Tapi kalau ‘ter’shopping tu namanya tak sengaja.....hu3.....

10 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..salam singgah cini sambil klik2 ape yg patut

kakchik@ella berkata...

cuti?? jelesss nya. hihi ..

makdara TERdiva berkata...

semalam MDT yg cuti.. :D

slmt bershoping2 yer

ardinihumaira berkata...

sambal sotong.. gulpp.. lama dah terliur.. tak penah makan lagi tahun ni. nak sikit kak.. huhu

azieazah berkata...

Sempat ler plan apa nak beli, kan?

erienz berkata...

selamat bercuti dear....luangkan masa dengan orang yang tersayang...

Amni berkata...

hari ni pegi site.. memang tak sempat la nak update.. huhu...

pssttt... main badminton tu kat mana? serius boleh main sebelum lunch? hehehe... kitorang biasa main malam...

eelobor berkata...

takde maknanya tak tersengaja, maklumlah baru masuk gaji semalam kan? hiihihihi

Miecyber berkata...

Sonoklah windows shopping tuu...

Mesir sekat Twitter

ArELeEz berkata...

shoppin' xsengaja ke.. wat2 xsengaja? ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs