UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 18 Januari 2011

THAIPUSAM = CUTI LAGI

Hari Khamis ni ; 20.1.2011 ni Thaipusam. So hari cuti . Agaknya ada ke yang amik peluang ni untuk balik kampung? Manalah tau kot2 ada yang sambung cuti hari Jumaat tu dan boleh terus bercuti sampai ke hari Ahad.

Aku tak de lah plan nak amik cuti. Coz nak simpan dulu cuti yang ada ni . Nanti mana tau dapat ‘durian runtuh’….boleh cuti kaw2 sambil bercuti2 Malaysia….*hu3…perasan lebey..*

Actually memang dah lama tak balik kampong (dah dekat 3 bulan)…ha3…macamlah 3 tahun. Tapi memang tak de plan lagi nak balik kampong buat masa ni. Tengoklah ada rezeki nanti…:)

Korang ada yang amik cuti dan balik kampong ke ?

10 ulasan:

ozzy berkata...

salam..

Selamat bercuti...

eelobor berkata...

dalam kalendar memang tulis cuti, tapi kena kerja daaaaa

eMMe berkata...

selamat menyambut thaipusam, hahahaha opss selamat bercuti
same la azzey, me pun tak apply cuti, simpan n kumpul.....masih awal tahun...

erienz berkata...

kalau iktkan hati mmg nak sngt balik kg, ct2 ni...tp pikirkan ct dan yg paling pikir sngt, dah tgh bulan...huhuhu....

:: noremy anak rahmat :: berkata...

ai cuti.....

nak fly ke terengganu jmpa incik hubby..

ngeeeeeee

n u r k i m a berkata...

slmt bercuti...tp sy x dpt rasa cuti yer sbb ari tu mmg xde kelas...waaaa~~

azieazah berkata...

Dulu tak cuti seluruh Msia, ramai desak soh mintak jadikan public holiday, bila dah cuti, pening tak tau cemana nak isi cuti...

ArELeEz berkata...

balik kampung tu masukkan la dlm aktiviti bulanan.. cian mak woo..

azzey berkata...

Areleez: oooo gitu ek...klu jdkan agenda bulanan; kena ada side income bulanan utk isi myk blk ke kampung tuh....blh sponsorkah dlm peruntukan bulanan anda?..hu3...

ardinihumaira berkata...

selamat bercuti kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs