UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 11 Januari 2011

JOM KE RESTORAN KAYU MANIS

~ Restoran Kayu Manis

~ Restoran ni milik salah seorang ahli kumpulan The Fabulous Cat *eh2 betul ke spelling aku ni...hu3...* ( tak ingat nama dia , tapi pangkalnya ada Deejay tu.....staff kat situ le citer ..plus gambar kat dinding pun ada)

~ Chicken Chop for my princess

~ Sup Kayu Manis ( sempena nama restoran ni kot) ; memang sedap...ada ayam goreng kat dalam nya. Boleh mintak sama ada makan dengan bihun atau mee ..

~ Mushroom Soup & Garlic Bread for me....* he2....x nak heavy menu. RM 5.50 je 1 set

~Air Jagung Cincau for my hubby, Ice Blended for my princess & Nestum Ais for me

~ Nestum Ais tu memang sedap....Makanan belum sampai ; dah separuh abis aku minum....


~ Muka orang dah kenyang


Dah jemu tak tau nak makan kat mana lagi ; so kelmarin aku, my hubby dan my princess ke Seksyen 7 Bangi. Pusing punya pusing....jumpalah satu restoran ; cam menarik je. Nama pun unik ; RESTORAN KAYU MANIS.

Decoration kt dlm nya pun cantik. Harga pun berpatutan. So, kalau nak tukar selera tu ; boleh le berkunjung ke RESTORAN KAYU MANIS ni...

9 ulasan:

azieazah berkata...

Wow! Terujanya tengok Sup tu. Sebab Kak Azie memang suka makan Meehoon Sup taruh ayam goreng dalamnya...

Jauh lak ler Bangi tu....

Jom dating...!

atty's berkata...

hari2 balik keje ..mesti ada lalu sini..tapi sekali pun belum penah cuba kedai nie,nanti leh cuba..

sup kayu manis tu cam menarik

Shafa berkata...

ada landmark pape tak utk mudahkan carian kedai tu? nampak cambest!

kakchik@ella berkata...

walaupun kakchik tertarik dgn menu dan harga restoran tu, tapi kakchik lebih tertarik kepada model kenyang dlm n3 ini. cantik dan menariklah azzey. hihi ..

eelobor berkata...

ingatkan area KL, boleh la juga JJCM

makdara TERdiva berkata...

wowwwwww! nama restoran pun dah manis..hehehe!

kg MDT dekat dgn kg ayer hitam..kg baru bt 13..tau dak???

ardinihumaira berkata...

gulppp.. sedapnya lauk pauk tu :)

ArELeEz berkata...

woit! nanti kite bwk mak & nenek makan kat situ nak x? tong2 la..

n u r k i m a berkata...

nampak sangat sedap lagi2 bila da lewat mlm...lapr yerr!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs