UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 27 Januari 2011

ENTRY HILANGKAN MENGANTUK

Sejuknya cuaca sekarang ni. Dari pagi tadi mendung je. Hujan sekejap2. Kalau kat umah memang sedap layan tido nih. Kat office nak tido macam mana plak.......Hu3....

Korang ada ke yang tersengguk2 kat depan PC tu? Kalau ada, bawak2 le rehat kejap. Take 5 kata orang ; tarik nafas panjang2 dan hembus pelan2..... Pegi pantry ke bancuh air secawan. Tak pon ke Toilet ke cuci muka. Buat chicken dance ke......Lagi best kalau 1 office tu boleh buat sama2.......Ha3.....


P/S: Entry nak hilangkan ngantuk ni sebenarnya........:)

5 ulasan:

eelobor berkata...

senang jer, aku kalu ngantuk tido terus....hihihi

relevan berkata...

ye gantok kita titon je Azzey :)

::..Dia daYa..:: berkata...

salam
daya leh wat chicken dance sorang-sprang
yeahhh
bos tak der hahaha

Myra Jay berkata...

Myra kalau ngantuk layan blog, konpom segar.. :D

ardinihumaira berkata...

dni ngantuk memang wat kopi kaw-kaw :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs