UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 5 Januari 2011

GUBAHAN HANTARAN PERTUNANGAN / PERKAHWINAN .. HASIL KERJA TANGAN MY MUM


~ Hasil gubahan oleh my mum ( Picture cilok kat blog My Litle Sista ; ARELEEZ ....hu3....)



Tak sangka memang kreatif sungguh my mum nih. Selain dari pandai menjahit baju (anak2 dia tolong koyak baju terror le....he3...) ; pandai juga membuat gubahan untuk hantaran pertunangan / perkahwinan.

Contoh nya macam kat atas tu.....Tak tau nak bagi nama apa pada gubahan tu. Tapi kalau aku buat ; dah sah2.....7 hari 7 malam pon tak kan ada rupa bentuk hape pun lagi....hi3....

Cayalah mak. I'm proud of you. Love u so much!


P/S: Sape2 berminat boleh le email kat aku.....hu3.....*promote mak sendiri nih....*

7 ulasan:

TWEETY BERT berkata...

cantiknyer kak.. boleh komersilkan tu hehe

ardinihumaira berkata...

lawaaaaaanye! kreatif mak akak tau ^__^

aibaks berkata...

bunga pe tu azzey?

mzhany berkata...

heheh xpe promote mak sendiri kan...

gubah menggubah kalau dpt kt org kretip memang cun kan... kalau hany tolong tgk org gubah boleh la ;)

erienz berkata...

sungguh kreatif kalau rin langsung x leh buat ni...

nur berkata...

azzey
kreatif betolla...

ArELeEz berkata...

mak dah baca entry nie. beliau pun mengomen & suh betulkan sket tang name gubahan tuh sbb name mende alah nie adalah halwa betik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs