UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 12 Januari 2011

MEE KARI KAKI AYAM

Ni citer tentang makan free kat kantin tadi. Menu utama Mee Kari dan bihun goreng selain dari kuih2 tempatan. Aku tak pegi pun. Macam bese aku cuma breakfast dengan susu dan biskut je. Itu pun dah cukup nak tunggu lunch nanti...

Yang kelakornya kat sini , dalam ramai2 yang pegi ke kantin tu..adalah sorang hamba Allah ni yang tak jadi nak menjamu selera kat situ coz dalam Mee Kari tu dimasukkan sekali kaki ayam sebagai ramuannya! Ha3.....

Terus dia terencat nak makan, walaupun Mee Kari tu memang sedap. Hu3......

P/S: Ada juga yang tak sker kaki ayam kan......:)

9 ulasan:

manna_salwa berkata...

xsuke kaki ayam..

huhuk~

salam singgh balas n follow. :)

atty's berkata...

kalau tak suka kenapa tak letak tepi je

fir , kaki ayam feveret dia

Izan Ishak berkata...

hehe...ada je org tak suka kaki ayam cam bapa mertua izan.

kitorg ni suka je~

YanaMIB berkata...

aah mmg ada org cemtu..my mom xselerea nk mkn klu campur dgn kaki aym..hihi..

wahida berkata...

saya suuuuuukaaa sgt ngan kaki ayam, kalau buat sup, mmg best!!!

sahromnasrudin berkata...

sedap woo kaki ayam

man yusoef berkata...

kaki ayam kalau buat sup mmg best!!..ratah begitu saje..hehe

ardinihumaira berkata...

uisk.. kalo kerabu kaki ayam dni suka. kari kaki ayam pun dni layan. kaki tu tak makan. makan kuah je hehe

ArELeEz berkata...

sodap what..?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs