UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Januari 2011

PAGI YANG INDAH SEINDAH BUNGA YANG MEKAR BERKEMBANG..



Selamat pagi yang ceria untuk pagi Isnin ni. Alhamdulillah pagi ni agak betsemangat dan ceria. Walaupun badan rasa sakit2. Beselah semalam dan kelmarin sibuk dengan keja2 umah. Terasa penatlah sikit. Tapi berbaloi2 sebab dapat dapat spend time dengan family tersayang.

Sambil update sambil dengar lagu kat radio. Rasa ceria je. Pandang plak ke atas meja yang ada hiasan kuntuman bunga....bertambah2 mekar taman yang ada dalam hati.....hu3.

Kan bagus kalau setiap pagi cam gini. Barulah boleh meningkatkan produktiviti. Hubungan dengan orang sekeliling pun mesra je....tak de nak masam2 muka. Harap2 kawan2 sume pon ceria dan bahagia hari ni ye.......

P/S: Indahnya hari andai sering di kelilingi bunga2an macam dalam gambar tu.......Harum mewangi je kehidupan ni kannnnnnn....:)


9 ulasan:

eelobor berkata...

semoga kecerian di awal pagi di bawa sampai ke tidur malam

Fieza79 berkata...

tp keceriaan di sini tkda sgt...huhu tp masuk sini nak tumpang kecerian azzey jela..hehe

JunAina berkata...

ceria2 dalam hujan...sejukkk...

ArELeEz berkata...

xbrapa minat munge. klu ayam goreng kfc, sgt2 minatlah! ha3..

shi3la berkata...

sejuk-sejuk neh beromen pon best.eh..

**ai kat bandar baru teluk Intan,umah kat Taman Banjar Jaya.Azzey lak dok maner?**

::..Dia daYa..:: berkata...

salam
semoga keceriaan nie berterusan sampai petang :)

velasrizal berkata...

wah ceria sungguh ari ni.. ada apa-apa ke

Jom Register Dengan HeartBeat !

Ogy berkata...

lawanyaaa..edit gambar kt mana ni azzey...

ardinihumaira berkata...

semoga akak sentiasa ceria tau! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs