UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 15 Januari 2011

AKTIVITI PAGI INI

~ My princess ; sebelum pegi sekolah sempat dia suruh aku amik gambor dia lagi.....hu3....


Wah......macam Sehari dalam hidupku je tajuk entry. Macam le orang ramai sangat nak tau......hu3.....*perasan sendiri ni..*. Actually pagi2 lagi dalam pukul 7 dah kuar hantar my princess ke sekolah. Ada Kursus Kepimpinan Kokurikulum hari ni.

Balik ke rumah ; kemas2 apa yang patut. Pukul 9:30 nanti nak kuar ; aku plak ada urusan. Attend satu ceramah yang pihak Jabatan anjurkan. Ada penceramah yang popular akan datang. Pasangan suami isteri. Mesti ramai boleh agak kan.

Insyaallah ini kali ke-2 aku bakal attend ceramah dari kedua2nya. Tu yang agak excited tu. Kalau dapat amik gambar ; aku cubalah nanti. Walaupun dari jauh je.....hu3....Ceramah akan dijadualkan berakhir jam 1:00 tengahari. Then pas tu terus amik my princess plak kat sekolah.....

Korang plak ape je aktiviti pagi ni?

10 ulasan:

Miecyber berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Miecyber berkata...

Ari ni tak tahu nak buat apa lagi...
Ada candangan tak...


Indonesia haramkan BlackBerry sekiranya tidak menyekat akses web lucah

Azwani berkata...

takde buat pape kot hari ni..lepak kat rumah jela

Woofer Storm berkata...

hari ni msih keja lagi,heeeee ni la pdah kerja shft ni.huuhu

ArELeEz berkata...

u've been tagged to join above contest! ;)

http://nicodagreatgirl.blogspot.com/2011/01/contest-saya-kaki-heboh.html

relevan berkata...

Aktiviti kome hari ini kerja..

makdara TERdiva berkata...

xtvt MDT arini lepak2 kat umah sampai lebam bontot..hoho! nak tggu Shahruk khan kul 2 nnti..lalalallala :)

kiwi berkata...

uishh..kiut org dlm gmbr...^^

ardinihumaira berkata...

lawanya anak dara akak :D

ArELeEz berkata...

eh2! bkn 'above contest' la tp, 'below's contest'. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs