UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 27 Januari 2011

MAAF TAK DAPAT BW....SEMALAM BUSY ADA TETAMU

Salam dan selamat pagi. Firstly aku nak mintak maaf banyak2 pada kengkawan yang sudi jugak datang jenguk dan tinggal komen kat blog ni semalam. Tapi aku tak sempat nak balas kunjungan. Busy sebab ada tetamu kat umah plus line tenet yang dah makin bertambah2 'sakitnya'!

Cuma sempat pegi beberapa blog je......hu3.....Hari ni aku dah kerja semula. Semalam cuti sehari je. My mum n adik masih ada kat umah. Hari ni diaorang balik. Sedih plak rasanya ; dapat jumpa sekejap je.......:(

Malam tadi sempat le spent time bawak diaorang pusing2 sampai ke i-City, Shah Alam. Baliknya singgah kat Gerbang Malam. My mum nak cari tudung.......tapi tak banyak pilihan macam kat pasar malam.

First time malam tadi ke i-City. Memang cantik senarionya. Lampu bermacam 2kaler ; ada hijau, merah, putih , kuning dengan macam2 bentuk. Nanti aku update gambar2 kat i-City ye.....Tapi sayangnya hari hujan so tak sempatlah nak jelajah sume tempat ; rasa tak berbaloi bayar 10 hengget untuk 1 keta masa masuk tu. Next time kena pegi lagi......Plus my litle sista malam tadi sakit perut.....banyak sangat makan pucuk ubi masa lunch tu agaknya.....hu3.....

So, selamat melaksanakan tugas2 harian ye........:)

3 ulasan:

nur berkata...

Bestnya sekali sekala bercuti ye.. mana gambar i-city?
Sudila bertandang ke: ALL IN ONE

Hanis Azla berkata...

klu tetamu bertandang, mesti kita rasa sedih bila mereka nak balik kan.. bestnya pergi i-city.. saya tak berkesempatan lg nak ke sana..

ArELeEz berkata...

tetamu vvip kan? kan3..?? ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs