UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 25 Januari 2011

MINUM PAGI ; JANGAN LEBIH 1/2 JAM !

Selamat pagi. Ucapan bese di pagi2 hari ni. Tak pernah plak orang ucap 'selamat petang' kannnnnn.....waktu2 pagi cam gini. Jadi dah betulllah tu.....ha3.....

Dah breakfast? Breakfast yang heavy atau yang bese2 je. Apa2 pun selamat menikmati breakfast di pagi ni. Mulakan dengan Bismillah dan akhiri dengan alhamdulillah. Syukur dengan rezeki yang Allah beri.

Aku? Macam bese jugalah, pagi2 morning ni belum ada rasa nak makan apa2. Tunggulah dalam pukul 9 nanti.....Yang penting masa minum adalah untuk minum.....bukan untuk 'mengular '....ye kawan2 dan diri sendiri juga....Heh3...


P/S: Bukan ape....Big Boss dah sound semalam masa Dialog Bulanan (Januari 2011). Waktu minum pagi jangan melebihi 1/2jam. Ni ada yang sampai berjam2.....:P

6 ulasan:

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

Pagi !Aish lambatnya srpn..hehe sy dh sarpn dh ! :D

eelobor berkata...

ayat boss tuh dah dengar dari dulu2 lagi. mana2 bos akan cakap gitu.

"bukan senang nak ubah yang biasa"

amirah berkata...

yup, jgn ambil kesempatan pulak nak mengular kan...

ardinihumaira berkata...

hehe...
elakkan mengular jom! :D

s.y.a.r.q berkata...

har har har... lepas tu wktu lunch mengulor lagi

Miecyber berkata...

Yang berjam jam minum pagi tu pakej ngan lunch sekali rasanyer...

17 tipu KWSP dihukum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs