UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 29 Januari 2011

SEBELUM NI TAKDE GAMBAR , HARI NI BARU LETAK GAMBAR

~ Dulu guna logo ni je...................

~ Inilah gambar profile aku kat Nuffnang........:)


Dah lama nak letak gambar, tapi setiapkali nak letak gambar mesti ada je halangannya. Selalunya sebab tenet le. Hampeh!

Tapi hari ni aku dah letak gambar profile kat Akaun Nuffnang aku. Semalam edit blogger Bio Survey....so hari ni baru le lengkap bila dah letak gambar plak.....

Baru le orang kata balance. Macam makan nasi dengan sayur je...kena le ada lauk sekali, baru sedap menjamu selera....heh3.....*tapi gambar aku bukan 'makanan' ye...hu3...*

6 ulasan:

n u r k i m a berkata...

waaaa~ da letak gmbar...sy blom letk lg...xtau bila bley letak..huhuhu~

Izan Ishak berkata...

yelah kak azzey...baru lengkap kan ada gambar puan punya belog kat situ~

ArELeEz berkata...

kalau lauk tu lauk ayam, lagik best! ahaks3..

eelobor berkata...

gambar tu pun kelassss jer

velasrizal berkata...

lps ni glemer la dh letak gambar

ardinihumaira berkata...

dni letak gamba cawan kopi hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs