UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 14 Januari 2011

TENGAHARI YANG DINGIN ..

Ha3....pelik ke tajuk entry tu? Tak delah pelik sangat kannnnnn. Sebab cuaca tak panas dari pagi tadi mendung je. Tu yang terasa dinginnya suasana tu.

Kalau ikutkan sedap tido sejuk2 cam gini ; tapi nanti pukul 1:30 nak menghantar my princess pegi sekolah plak. Dia tak naik bas hari ni coz kalau naik bas awal sangat. Pukul 11:30 bas dah sampai kat depan umah. Lama plak dia tunggu kat sekolah. Hari Jumaat kelas mula pukul 2 petang ;selesai solat Jumaat.

So, selamat menjamu selera untuk yang sedang makan tu. Dan selamat menunaikan solat Jumaat juga ye....:)

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni minum kopi je tak sempat lunch lagi hehe

jeBateja berkata...

mak oiiii....lamanya nak kat sekolah....

toyolkiut berkata...

kt sini ptg pun masih dingin..
hujan.. hehe..

manna_salwa berkata...

cuace skrg ni.. dingin memanjang..

cool je..

hehe~

ArELeEz berkata...

kat sini pun dingin.. sbb ujan lebat woo td..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs