UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 30 Januari 2011

ANDA ADA 60 SAAT DAN PLAN TONTON 7 LAGU ..

Cuaca mendung kat luar dan masih hujan lagi. Aku plak masih dengan aktiviti blogging aku ni ; lepas minum petang dengan air teh 'o' panas dan keropok lekor tadi. Sambil2 BW layan lah Program 'ANDA ADA 60 SAAT ' kat ASTRO WARNA. Macam2 aksi peserta untuk mendapatkan hadiah yang lumayan.

60 saat dengan hadiah ribu riban ....kalau berjayalah.....sape nak bagi kan. Yelah tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sape yang tau. Aku yang tengok ni tumpang gembira jelah kalau ada yang menang.

Malam ni plak citer seram 7 LAGU di ASTRO juga ; lakonan utama oleh Farid Kamil. Aku plan nak tengok. Citer2 seram ni memang favourite aku. Kalau tak, takkan aku selalu jadi penonton setia citer2 genre seram ni kat sini dan sini.


P/S: So far dah 30 blog aku sempat ziarah......Malam ni sambung lagi sambil layan citer 7 LAGU......

8 ulasan:

ainnoraini berkata...

saye pun nengok jugak...60 saat tu...mcm jeles jer bile dia org dapat duit ribu riban...tp bkn senangkan...

boleh la nengok citer seram tu...kite pun suke jugak...w/pun penakut sikit tapi hati mau jugak nengok...

zulhilmidin berkata...

member i dpt rm25k dlm game tu..hohoho...nak pau die sket.

erienz berkata...

x de astro...sbb kat JB ni banyk no siaran...Singapore, Indon lagi,sampai x tertgk, hehehe...

Sharinginfoz berkata...

wow memang rajin betul melwat blog ya

eelobor berkata...

wah...terima kasih azzey sebab jelajah banyak entri kat blog saya hari nie. rasanya hampir 20 entri yang azzey komen tadi. terima kasih kerana terus membaca di blog saya.

tengkorakemas berkata...

kak, amacam 7 lagu?best tak?

ArELeEz berkata...

org tgk 7 lagu utk 5 minit pertama jer. pastu, trus ngeri! & tukar chanel! hu3..

ardinihumaira berkata...

dni bab cite seram dah kurang skang ni sebab lemah semangat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs