UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 13 Januari 2011

DENGAR CITER AKAN KE LANGKAWI ..

Pagi ni aku nak settlekan sume keja aku kat PA ni cepat2 coz petang ni member aku plak take over....Tak nak dia kelam kabut plak sambung keja2 aku nanti...Dalam hati berbunga2 ni coz dengar citer tak lama lagi aku kena berkursus ke Langkawi...:)


P/S: Update pun ringkas je, BW pun x sempat lagi.....busy ; esok sehari suntuk aku kat PA ni lagi coz member cuti & PA tu masih MC...Hu3...

7 ulasan:

nur berkata...

azzey
wah.. best tu pegi Langkawi
ALL IN ONE

eMMe berkata...

bestnye kursus kat Langkawi, t jgn lupe ole2, hehehe...

::EIDA:: berkata...

Langkawi sgt bestt !!
Sedia duit byk2 ...hehe~

IMANSHAH berkata...

kirim cokelat

ArELeEz berkata...

nak kirim coklat ngan kain batik! tp, kirim tanpa duit buleh x? he3..

ardinihumaira berkata...

nak cekelat kak :D

shahjiehan berkata...

SJ ade kat langkawi~ roger2 la klo mai!heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs