UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 21 Januari 2011

HEARTBEAT PROGGRESS …SELEPAS 2 HARI REGISTER DAH MULA ADA EARNINGS !


Alhamdulilllah, selepas 2 hari aku register dengan Heartbeat member/affiliate hari tu….pagi ni aku cek akaun HB dah mula ada earnings.Memang le tak banyak mana; RM 4.52 je, tapi okay le kan. Sambil2 tepek banner je pon. Sape nak bagi duit sesaje macam gitu. Betul tak?

Macam yang korang tengok kat atas tu…Yang arrow kaler hijau tu hasil earnings dari kawan2 yang register thru klik banner HB kat blog aku nih. RM 2 untuk sorang member yang register. So far 2 orang register, tu yang earnings RM 4 tu So time kasih banyak2 pada 'kawan ' yang berkenaan....:) Yang arrow kaler pink tu plak hasil earnings klik oleh unique IP ; RM0.52.

So, pada kengkawan yang belum register tu boleh le klik kat banner atas atau kat sidebar ni. Register pun senang je. Sambil2 blogging boleh dapat duit dengan tepek banner je. Then nanti kita boleh le saling klik-mengelik….he3…..

8 ulasan:

Izan Ishak berkata...

wahhh...k.azzey punya dah banyak! izan baru je 2.88...

**sikit2 lama2 jadi bukit kan kak *sdapkan hati sendiri*

eiela berkata...

tahniah kak,,eiela punya baru RM2 je. huhu

Latest Entri :
Tingginya Martabat Seorang Ibu

Miecyber berkata...

Bestnyer...

Iran haramkan penjualan hadiah Valentine Day

Fieza79 berkata...

byk jgk tu...dlm masa 2 hari je..

dh klik2 tadi...

~ yus ~ berkata...

banyak juga dalam masa 2 hari kan...

Congrats.

eelobor berkata...

wah....nak kena cuba jugak nih

ardinihumaira berkata...

best kan HB.. :) menambah kan semangat kita

Fizalinolie berkata...

Singgah dan follow awk... Nanti kalau ada masa singgahlah ke blog saya ek. keep in touch :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs