UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 21 Januari 2011

MESYUARAT DAN SEMINAR DI SANA-SINI

Hari ni agaknya boleh dilabelkan sebagai Hari Mesyuarat Sedunia.Hu3....Sebab ada satu unit tu ; sorang je staff yang tinggal, sebab nak kena jawab kalau2 ada kal masuk. Yang lain sume pegi mesyuarat. Best plak tu tempatnya. Kat Lumut ; Damai Laut Resort. Sambil pegi mesyuarat boleh makan angin sekali.Kebetulan ada pasangan pengantin baru yang terlibat sama.

Petang ni plak, aku & the geng....ha3....terlibat dengan seminar. Tajuk seminar ; MENJANA HATI BAHAGIA. Balik dari seminar tu nanti, gerenti hati2 sume akan bahagia......*nanti aku share kandungan seminar tu ye...*

Korang ada mesyuarat juga ke hari ni?

8 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

salam azzey

kita mggu mesy da lepas
mggu ni mggu ke kelas

azieazah berkata...

Mesorat paling best adalah mesorat tingkap. Hehehehe

Best dapat pi mesorat luar kawasan, tukar angin dan makan free!

Citarasa Rinduan berkata...

wah...
azeey, mcm biasa...tolong syer yer seminar tu..
so, ayu dapatlah ilmu walau beronline..

mesyuarat??
dengan oven..awat ayam panggangku lambat kering woooo

eelobor berkata...

saya pun agak stress jap pagi tadi. hampir2 tak leh nak kontrol. dah la ada kerja rutin, kena panggil mesyuarat pulak, lepas tu wife call tipon kata demam dan masih ada terlibat dengan operasi di batu caves. mampukah ini semua dalam satu masa? agak2 azzey mcm mana yer?

kiwi berkata...

mcm best je..hihi..t share tau cmne nk menjana hati bhgia ^^

Mata Hati berkata...

kesibukan bermeeeting dan berkursus sya dah berlalu minggu lepas. sekarang boleh rehat sekejap sementara menanti next seminar minggu depan..

wahida berkata...

damai laut tu mmg best!!

ardinihumaira berkata...

dni lak hari ni sibuk melayan perasaan :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs