UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 12 Januari 2011

KERJA LAST MINUTE!

Dah dekat waktu aku nak balik ni pun ; 4:30 petang...masih ada gak kerja last minute yang sampai kat atas meja nih......

Nak je aku buat2 tak nampak.......tutup dengan file ke surat2 tu sume...he3......

P/S: Jap lagi aku nak balik dah.....Korang ???

9 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

keje last minit ni kadang2 mmg tension, lebih2 lagi kalau kita ada appt lain selepas waktu keje... rasa terkejar2 pulak buat keje tu kan?! hehe

Adii NakHeran berkata...

wahh adi WP 2,,,
kul 5 kang baru balik,,,
WP 1 kadang2 terlewat,, tu malas nak pakai WP 1

Mama Hanim berkata...

redha je lah..hehe..

eelobor berkata...

sambung esok....

azieazah berkata...

Buat jerrrr spt yg dikatakan oleh hati...:)

E.d.Y berkata...

buat esok2 je..huhu

Miecyber berkata...

Lama dah sampai rumah...


Karikatur

Woofer Storm berkata...

dah siap berdengkur ni kak,hehee

akak di tag,heee
http://www.wooferstorm.com/2011/01/contest-project.html

ardinihumaira berkata...

dni bese esemen la wat last minit hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs