UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 10 Januari 2011

FACEBOOK AKAN DITUTUP ???

Hari banyak blog yang bercerita tentang fb akan ditutup. Aku ikut baca je. Tak pasti lah betul ke tak....Cuma kalau betul tutup ; memang akau kena save kan sume album2 yang ada dalam fb tu dulu....

Itu yang penting untuk diselamatkan....Yelah sume album tu adalah kenangan terindah aku dengan orang2 yang aku sayang....:)

Tapi aku pun tak pasti...Betul ke tidaknya......


P/S: Tapi memang makin dah slow dengan fb semenjak 2 menjak berblogging ni...

4 ulasan:

Boloque berkata...

tu semua khabar angin jer..mark dh umumkan..

atty's berkata...

org kata khabar angin je

ArELeEz berkata...

aah. mac 2011 katanye.. org pun nak selamatkan gambar2 jelitaku itu. ;P

Fairus Bin Mamat berkata...

Tutup ler.. Tak matipon orang kalau dia tutup.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs