UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 11 Januari 2011

SELAMAT HARI LAHIR DATUK SITI

~ Credit to Google....

Ade ke yang berkongsi tarikh hari lahir dengan Datuk Siti hari ni ; 11.1.11 ? Kalau ada " SELAMAT HARI LAHIR " diucapkan. Semoga terus succes macammana succesnya Datuk Siti kita tu...:)

P/S:Selamat Hari Lahir buat Datuk Siti Nurhaliza.....* saje je wish kat sini, kot2 beliau terbaca blog aku nih....ha3....*

7 ulasan:

Solehah berkata...

tq wish..eh...haha..

Boloque berkata...

selamat hari jadi kpd CT..semoga dimurahkan rezeki..agak2 nyer hadiah aper Datuk K bagi yer

TERKINI: Lionel Messi Pemenang FIFA Ballon d'Or 2010,Dah Dua Kali La.Tahniah!

HANGAT: Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang Anugerah Juara Lagu 25

ArELeEz berkata...

senoga tok t terus cun cam saya! ecewah!

makdara TERdiva berkata...

befday tak sama..tp nama jer yg sama sikit.. :)

ozzy berkata...

salam...

Selamat hari lahir juga pada dato siti..kalau 3-1 sama dgn saya hehe

eelobor berkata...

takpe, saya tlg bca bg pihak diA

ardinihumaira berkata...

tok ti nak dapat hadiah best dari tok k :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs