UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 6 Januari 2011

TUDUNG 2 LAYER ... ALA2 ROZITA CHE WAN


He3.....Jangan nak perasan jadi cam ROZITA CHE WAN....Jauh panggang dari api.......Hu3....

Saje je nak ambik mood pelakon jelita tu. Yang pastinya aku pun minat dengan TUDUNG 2 LAYER ni. Sekarang ni dah ada jenis kain LYCRA. Yang aku pakai dalam gambar tu jenis kain yang nipis sikit.

TUDUNG 2 LAYER ni walaupun 2 lapis ; tapi selesa dipakai. Tak panas pun.Kalau kat Jalan TAR tu macam2 kaler dan pattern ada. TUDUNG 2 LAYER yang aku pakai ni aku beli kat Pasar Malam Bangi je....Tak mahal.....RM 25 sahaja......:)

8 ulasan:

eelobor berkata...

hehehe.....sekali sekala takpe kut. hihihi

LYaFRINA berkata...

lya pon ada selai tdung gini.. mmg org pgil tudung rozita che wan.. tp lya pgil tudung chinta cz time drama chinta tu dia pakai tudung gni j.

TWEETY BERT berkata...

macam tudung fareeda dah rupenye hehe

ardinihumaira berkata...

dni pun jual RM25 juga kak.. jadi 29 sebab postage cost :) postage rm4.50 hehe

amirah berkata...

lama2 jadila rozita che wan..hehe

azieazah berkata...

Tapi rasanya tudung jenis fabric ni susah nak gosok > komen dari orang yg malas nak iron baju...:)

azzey berkata...

aziezah: faktanya...tudung jenis kain yg saya pakai dlm gambar tu amat sng digosok...:)

Deqna berkata...

ok lah tu kak, sekali pandang dah macam rozita che wan pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs