UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 6 Januari 2011

MY TURN ... BADMINTON


~ Sesi bergambar dulu sebelum mulakan pertandingan...ha3....


Kalau sebelum ni pertandingan di antara ayah dan anak.....Kali ni pertandingan di antara suami isteri pulak.....He3......

Macam siriyes je bunyi ek.....Tak da ape pon. Cuma nak kongsi citer ; aku main badminton dengan my hubby. Nak join senamrobik tak dapat coz banyak urusannya......so main je lah badminton dekat2 dengan area umah sendiri.Dapat juga kuarkan peluh....

Yang penting bukannya nak menang dalam permainan badminton tu......Tapi nak jaga kesihatan. Mak lum le, bila umur dah ‘makin banyak’ ni......macam2 penyakit boleh datang bertandang. Jadi sebelum dapat apa2 sakit, elok le jaga kesihatan sebaiknya.

*Kesihatan anugerah Allah.....Tak kan ternilai harganya. Kita Cuma terasa besarnya nilai sihat....bila sakit datang kepada kita.....



8 ulasan:

Woofer Storm berkata...

waaah sis,hbt ye main bdminton..hehee
takleh la Wong Mew Choo nak cari makan lepas ni,hehee

azieazah berkata...

Main badminton tak terror mana, tapi bergelak gelak mesra dgn hubby tu yang sebenarnya lebih bermakna, kan AZZEY?

meaw berkata...

serius dah lama tak main badminton,hehe :D


rasa meaw boleh menang tak?jom komen entri ni ....
http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

Miecyber berkata...

Kalau tengok gaya ...Chong Wei pun saspen nak ajak lawan badminton..Hehehehehehe

Talian Nur

amirah berkata...

ni lin dan bleh nangis nengok gambar ni..huhu

eelobor berkata...

nie nak berpeluh ker berposing? hahaha

ardinihumaira berkata...

whoaaa akak rajin senam. lama dah dni tak men bdminton. meh lawan ngan akak. konfem akak menang hehe

ArELeEz berkata...

owh.. nak ajak pakcik main badminton gak la.. tp, beliau tu main aci betul! ade ke dia suh bg shuttle cock tu direct ke reket dia jer sbb dia malas nak kejor. haish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs