UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 2 Januari 2011

NASI LEMAK DAN KERJA-KERJA RUMAH ...

Baru sekarang ; dah jam 1;20 petang......aku ada masa nak on lappy dan update blog. Sejak pagi lagi bangun awal sikit hari ni......nak siapkan breakfast untuk my family. Hari ni aku masak nasi lemak.

Ni second time aku masak nasi lemak sebab ada request. Yang first dulu my hubby request....dan yang ni my princess plak request. Yelah sebelum ni aku ngan my hubby je ; my princess stil kat kampung. Aku memang bukan jenis yang sker heavy menu untuk breakfast.....normally susu dengan biskut atau pun koko crunch pun dah cukup.......

Lagipun tinggal berdua je , macam tak berbaloi plak nak beria2 masak waktu pagi. Tapi hari ni aku masaklah sebab ada masa. Lagipun sesekali kannnnnnn....Dan lepas breakfast ,sambung buat keja umah plak......Sekarang baru free sikit nak update dan BW.

So, selamat petang untuk you alls sume. Sihat2lah hendaknya ye.....:)

4 ulasan:

Miecyber berkata...

Saya breakfast roti canai 3 keping ari nie...

Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

Sharinginfoz berkata...

sedap juga makan nasi lemak ni

ardinihumaira berkata...

dni bekfes tadi makan banaykkkkk sangat ;p

░♥si lampu neon♥░ berkata...

BEST GAK MASAK NASI LEMAK..TAPI BANYAK PARTITION TUU HIHI..



CHECK OUT ENTRI MANTAP :
MANUSIA MATA TIGA ! # CHICKEN CHOP RM4.00 ! # CARA BUAT BUTTON FLASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs