UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 Disember 2010

AKTIVITI SIHAT ; JOM MAIN BADMINTON

~ Pertandingan di antara ..My hubby..

~ ..dan ........My princess..



HA3..Actually aktiviti nak merehatkan minda je ni. Coz petang tu pun cuaca agak baik. Dah boring asyik terperuk je dalam rumah.....Tu yang my huby ajak main badminton tu. Tak jauh pun, kat luar rumah je..

Ada juga disediakan tempat nak main badminton kat sini ; malas nak pegi coz nak main saje suka2 je. Aku jadi tukang perhati merangkap camerawoman untuk acara badminton tertutup nih...ha3.. ; pertandingan antara ayah dan anak..:)

~ AKSI TAK HAGAK2 NIH..

8 ulasan:

Izatie berkata...

Akak azzey, zatie dah tukar URL tau.

www.ladolceizatie.blogspot.com :)

velasrizal berkata...

main la kat court..bru profesional

Password Paling Popular Di Dunia

jeBateja berkata...

Reket brand apa...? nak tiru aaaa

eelobor berkata...

jom main kat court... hihihih. ada beran?

mzhany berkata...

hehehe kuorkan peluh kan azzey..apasal mama nya tak join skali

azzey berkata...

Izatie: okay noted & thank you..

velasrizal: court agak jauh..hi3..

jeBateja: x hengat le, beli kat JUSCO je..:)

eelobor: ada kot..sikit2..ha3.....

azzey berkata...

mzhany: mamanya jadi camerawoman..bila nak join hari dah ujan..

fairusmamat berkata...

Boleh ganti Lee Chong Wei ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs