UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 5 Januari 2011

MENU DI AWAL PAGI

Macam bese nak ucapkan selamat pagi untuk semua. Hari ni aku dah kembali bekerja setelah 2 hari bercuti ; Isnin & Selasa.

Dah lama tak masak waktu pagi. Tapi hari ni awal pagi dah bangun siapkan menu untuk lunch my princess nanti. Menu hari ni Kari Ikan Kembung dan ikan goreng cicah air asam. Kenalah latih semula biasakan diri memasak di awal2 pagi coz my princess bersekolah petang.

Kalau tak masak sian plak dia tak makan sebelum ke sekolah. Semalam hari pertama untuk dia ke sekolah naik bas......Dan hari ni masuk hari ke-2.

Korang sume macam mana? Anak2 yang baru melangkah ke Darjah 1 okay ke? Atau pun ada yang terpaksa tunggu kat luar kelas sehari suntuk sebab ada anak2 kecil ni yang menangis takut ditinggalkan balik...Hu3....


P/S: Teringat kenangan lama 9 tahun dulu ; masa my princess mula2 bersekolah di TASKI......Sekarang dah Form 2 pun dia. Cepat nyer masa berlalu kannnnnnn....:)

8 ulasan:

Miecyber berkata...

Masakan ibu is the best...

Presiden Mahmoud Ahmedinejad lelong kereta peribadi demi rakyat

Hanis Azla berkata...

musim sekolah ni buat kita kembali sibuk kan.. tp demi anak2 tak kisahlah klu kita kena bersusah payah sikit.. amboi bestnya menu dia hari ni..

kakchik@ella berkata...

Form 2 eh? Prince Aiman tahun ni Form 3. Hihi ..

Kakchik pun bangun pagi masak azzey. tp tak kesah lah .. dh terbiasa camtu. hihi ..

amirah berkata...

bestnya menu princess azzey hari ni..kalo camtu makan kenyang2 dulu sblum pergi skolh

eMMe berkata...

dah besar anak azzey yea, same tinggi kot dgn ibu dia skrg, hehehe..

sW33tdARLiNG berkata...

dah kembali masak dalam kuantiti yang sikit sbb anak bujang saya takde kat umah.. duk ngan nenek jadi penyumbang kepada menghabiskan makanan dah tiada..
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Fairus Bin Mamat berkata...

Baguslah kalau dapat memasak utk anak2..

ardinihumaira berkata...

nak tumpang makan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs