UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 4 Januari 2011

MAAF YE KAWAN-KAWAN...HARI NI MEMANG BUSY..

Satu hari suntuk busy. Hari ni aku masih bercuti. Urusan sekolah my princess yang tak habis2. Berulang-alik ke sekolah dah jadi perkara biasa sehari dua ni....

Terima kasih untuk kawan2 yang sudi datang dan tinggal komen kat blog aku nih hari ni walaupun aku kurang update dan tak sempat nak BW pun.

Bukan sengaja tapi tanggungjawab yang lain lebih utama. Esok aku dah mula keja ; tu yang nak settlekan sume hari ni....Hu3......


* Tak sape tau ape yang terbaik untuk kita.......Tapi aku cuma buat yang terbaik yang aku mampu untuk my princess.....Tu yang busy sangat hari ni tu.....Hu3.....

3 ulasan:

mzhany berkata...

patot la 1entry je hari ni. tp betol kena pentingkan apa yang penting kan...

Fairus Bin Mamat berkata...

Busy ke..? Saya free and eazy.. :)

ardinihumaira berkata...

dni lak internet tak betul. sob2.. nak update blog pun payah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs