UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 2 Januari 2011

SEGMENT "MARI TERJAH BLOG SAYA"


Aku nak join Segment 'Mari Terjah Blog Saya ' ni yang dibuat oleh blogger IZAMIR RIDZWAN.

Follower terkini 298 orang dengan purata UV 100 - 170 sehari. Dan post entry sebanyak 10 entry sehari. Kecuali hari2 cuti dan masa oustation agak kurang sikit.......Bergantung juga pada line internet di satau2 tempat tu. Biasanya kalau sibuk pon dalam purata 5-6 entry sehari.

Aku nak blog aku diterjah untuk menambah kan lagi kenalan dalam dunia blogger ni. Dan selain itu ianya dapat meningkatkan trafik dalam blog nih. Bila ada perkenalan so banyak perkara yang boleh dikongsi bersama. Saling bantu membantu dan ziarah menziarah. So ada win-win situation kat situ.......:)

So kepada kengkawan yang berminat nak join boleh klik kat sini. Masih ada masa lagi ; sebelum jam 10 malam ni.

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahh best juga ni kan join segmen gni. dni blurrr sangat hari ni sampai blog sndiri tak tahu nak update apa hehe

nur berkata...

best juga ye Azzey..
napa semurang pun blur Dni.. kurang sikit mood.. ni baru nk janabalik

░♥si lampu neon♥░ berkata...

RASA NAK JOIN LAAA


CHECK OUT ENTRI MANTAP :
MANUSIA MATA TIGA !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs