UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 3 Januari 2011

MY PRINCESS KEMBALI KE SEKOLAH ..


Hari ni my princess kembali ke sekolah. Cuma bezanya tahun ni dia bersekolah di sini......dah dok sekali dengan aku. Bila tengok dia lengkap dengan uniform sekolah menengah, terdetik di hati...”Dah besor anak aku”.......Hu3.....

Terasa cepat je masa berlalu. Alhamdulillah urusan di sekolah tadi lancar je. Cuma beselah first day di sekolah baru dalam form 2 ; agak kelam kabut sikit.

Tapi bantuan guru2 dan pelajar2 lama di situ.....semuanya selesai juga. Walaupun aku dah naik pening.....punyalah ramai orang. Student je pon ; walau pun Cuma Form 1 & Form 2 (untuk sesi petang), tapi memang dah cukup ramai!

Sekejap lagi nak besrsiap2 untuk jemput my princess dari sekolah. Esok dia dah mula naik bas ke sekolah. Hari ni aku cuti, so aku jemputlah dia hari ni.........:)

8 ulasan:

Nur Azila Ismail berkata...

wah anak akak da besar tp akak tetap nampak muda gitu . hehe :)

Woofer Storm berkata...

anak dah besar laaa,sy tnggu anak kak abis skola baru pinang ye..hehehee tapi yg pasti kak tetap maintain cun,apa petua kak??hehee

Azwani berkata...

ayu macam mak dia jugak

erienz berkata...

dah besar dah...dah sama tinggi ngan maknye...selamat kembali ke sokolah...

jeBateja berkata...

Errr...yg mana satu anak....mana satu emak ni...ahakz

ardinihumaira berkata...

;)
semoga beliau dapat menyesuaikan diri dengan baik di sekolah baru

ArELeEz berkata...

apsal tudung abern huduh? ha3.. dah xpakai lilin2kah? muahaha.. larikkss..!

Fairus Bin Mamat berkata...

anak dengan mak macam sebaya usia je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs