UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 3 Januari 2011

HARI INI HARI YANG BUSY UNTUK PARENTS DAN GURU2

Baru je dapat online. Pagi2 lagi dah sibuk 'bersilat' kat dapur siapkan untuk lunch hari ni. Kena masak awal2 coz tengahari ni ke sekolah my princess untuk pendaftaran. Harap2 sume berjalan lancar.

Rasanya ramai paents termasuk guru yang dilanda kesibukan hari ni. Parent dengan urusan pendaftaran anak2 ke sekolah dan guru2 pulak sibuk dengan kelas yang bermula hari ni ditambah lagi dengan urusan pendaftaran murid2 .......Dan pastinya kesibukan yang berganda kepada guru2 yang juga parents kepada anak2 mereka.....

Semoga semuanya akan selesai dengan urusan masing-masing. Dan selamat pagi yang baru hari ni untuk semua....:)

9 ulasan:

Izan Ishak berkata...

moga urusan princess berjalan lancar ye k.azzey...

ardinihumaira berkata...

termasuk dni. hik3


jam 6.45 dah bersiap kena hanta adik sekolah

Miecyber berkata...

Ramai busy hari ini....


Tips sebelum melancong

Fairus Bin Mamat berkata...

Selamat mendaftarkan anak sekolah..

kakchik@ella berkata...

sib baik aiman dh 15 tahun. kakchik tak perlu nk berssah payah. haha ..

aibaks berkata...

haah.. seb baik tadi mase ondaway.. jln tak jem..alhmdlh.. n selamat bersekolah kepada semua!

azieazah berkata...

Memang bila anak2 dah start bersekolah, kita akan berganda-ganda sibuknya...

Peri PiA berkata...

jem lagi kritikal telah bermula...

ainnoraini berkata...

saye pun tersgt la busynye...maklum la dah 4org semuanye...dah bersekolah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs